PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Wednesday, January 25, 2012

Blogr.my : Medium Ping Baru oleh @rekrazie

Saya dulu selalu ping blog dekat gengblogger.com. Tapi sekarang kalau buka dia tulis "dalam penyenggaraan". Err penyenggaraan tu apa ek? Bukan ke penyelenggaraan *failed*

2 hari lepas, ada mesej dekat cbox saya yang baru ni,

In fact, mesej tu ialah mesej yang pertama kat cbox saya tu. Haha.
Saya pun terus usha dan register. Oh saya ahli yang ke 30 kat blogr.my. Hehe. Sekarang dah ada tempat baru nak ping blog.

Jadi dengan berbesar hati, saya ingin mengajak kawan-kawan blogger yang lain join blogrMY yang dibuat oleh blogger Alif Alfiandy ni (http://rekrazie.blogspot.com/). Erm rupanya benda alah ni dipanggil weblog aggregator. Terima kasih la sebab gigih promosikan blogrMY sampai ke blog ni yang tak berapa terupdate. Fungsi-fungsi yang ada dalam blogr.my tu boleh cek dekat sini http://rekrazie.blogspot.com/2012/01/ping-entri-blog-anda-di-blogrmy.html ataupun lebih senang korang usha je la terus kat http://blogr.my/ ni. Hehe

*errr letak entri ni dekat ruangan ping tajaan boleh tak Inchik Alif Alfiandy *kelip2mata* =P

Artikel Yang Berkaitan



3 comments:

Crew Fathi said...

Oh cam tu.. Leh try nanti.. Thank for da info.. ^_^

Fairosza said...

Crew Fathi:
yup..jom join =)

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber