PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Saturday, February 4, 2012

Liverpool FC Pun Berbahasa Melayu

Arakian tersebutlah kisah sebuah pasukan bola sepak yang bergelar Si Merah-merah -.-" (The Reds) yang berasal dari negeri orang keputihan berbahasa dengan bahasa orang kecoklatan. errr

Maka gegak gempitalah seluruh rakyat negeri orang kecoklatan dengan khabar tersebut terutamanya kipas susah mati pasukan tersebut. Seronok hati tidak terkata lebih-lebih lagi pabila baru saja meraikan kemenangan dalam peperangan yang baru berlangsung. Namun peperangan itu masih belum berakhir. Mereka bakal bertempur semula pada purnama yang baru ini.

Apa aku merepek ni? Nak post pasal gambar status bahasa melayu Fb page Liverpool FC ni je. hehe. Dah tak ada idea nak menulis, mengarut la jadinya.

*LFC speaking Malay, you haveee? (translate: LFC cakap Melayu, ko hadooo? lol)

Artikel Yang Berkaitan



6 comments:

Ikan_Pari@@ said...

lain macam gambo pemain tu :O

Fairosza said...

Ikan Pari: errr tak tau tak tau

hafiz hafizol said...

seyes ka?? kasi link.. haha

Muhammad Ahmad Sodikin said...
This comment has been removed by the author.
faiz fakhirin said...

mcm superimpose jer

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber