PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Tuesday, June 14, 2011

World's Biggest Angry Birds Playground

Nokia telah menganjurkan satu acara Angry Birds Playground yang julung kali diadakan kat Malaysia bertempat di Plaza Low Yat pada 11 Jun 2011. Sasaran awal mereka ialah 1000 pemain dan sasaran minimum yang ditetapkan oleh pihak Guinness World Record hanyalah 250 orang tetapi jumlah yang berjaya dicapai pada hari tersebut ialah sebanyak 2034 pemain dalam tempoh 10 jam. Entah apa-apa je rekod ni. Fairosza agak sedih sebab tak dapat merasa reverse bungee yang disediakan walaupun dah mendaftar awal ketika kaunter baru dibuka sebab kena masuk dalam
Low Yat untuk kerja =(. Habis kerja je terus pergi dengan kawan yang sama shift tapi ramai sangat orang tengah beratur. Nak main mana-mana game untuk dapatkan freebies sebagai kenangan pun tak dapat sebab sangat ramai. Tapi dapat la juga kipas dengan sticker angry birds. Ni pun jadilah daripada tak ada. =)

Agak entah apa-apa juga rekod ni sebenarnya.

Macam angry betul bird-bird ni

Kenangan bersama Angry Birds

Nak cuba angkat bawa balik Angry Bird ni
Adeh tak larat daa

Kenangan

Neon-neon KL. Eh sportlight la

Kakak Angry Birds yang agak malu-malu

Jalan-jalan di bulan kejap

Artikel Yang Berkaitan



2 comments:

hafiz hafizol said...

Dia dah ada awek sekarang.....

BARANG2BORONG said...

kalau nk beli barang angry bird secara borong.boleh lah singgah di blog saya.

http://barang2borong.blogspot.com/

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber