PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Thursday, June 2, 2011

Kenapa Tak Boleh Buka Darkbatman.com?

Mesti ramai kenal dengan blogger Lelaki Kelawar Gelap ni kan. Apa yang terjadi dekat blog darkbatman.com tu? Saya nak terjah blog tu tapi loading bukan main lama. Lepas tu keluar  "The connection has timed out. The server at darkbatman.com is taking too long to respond." Semua orang tak boleh buka blog tu atau pun Fairosza je tak boleh. Waktu yang tak boleh buka tu sekarang, pukul 7 lebih pagi, 2/5/2011. Sejak bila tak boleh buka dan sampai bila tak boleh buka, tak pasti.
Gengblogger.com pun tak boleh buka sekarang.Adeh, Fairosza ada tertinggal isu terkini ke dekat dunia blog ni sampai tak perasan pun web -web ni tak boleh buka. Sibuk sangat bekerja kat Low Yat ni.
Kenapa ek? Ada problem ke?

*takut-takut nanti jadi kat blog ni jugak.

Artikel Yang Berkaitan



5 comments:

Darkbatman said...

line conection ko slow 2 bro.. 2 yg xleh buka..kehkehkeh

Rafi Nilhan said...

HAHA.. SEKALI DIA SNIRI DTG KOMEN :)

Fairosza said...

Darkbatman:
web lain boleh je buka...blog ni pun ok je.huhuhu

Rafi:
huhuhu..ok la tu

Darkbatman said...

kehkehkeh

hafiz hafizol said...

hai ....... rindunya kat ko weyh...

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber