PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Sunday, May 9, 2010

Hari-hari Hari Ibu

Hati saya sudah ada yang punya
Dia orang yang teristimewa
Akan kusetia padanya
Maklah kekasih hatiku

Saya sayang mak saya
Hari-hari saya sayang mak saya
Saya sayang mak saya tak terhingga
Saya sangat sayang mak saya
Pengorbanan mak paling berharga
Ampunkan segala dosaku
Moga syurga Allah tersedia untukmu
Saya sayang mak saya!
*sedih sangat sampai menangis masa post entri ni.

Artikel Yang Berkaitan



5 comments:

joegrimjow said...

macam pernah jumpa quote ni
;)

Hazman said...

suka dengar lagu ibu mithali dari NADA MURNI....memang feeling abis

Fairosza said...

joe: quote yg mana? pernah jumpa ke? Kat mana? ni luahan hati sendiri je

Hazman: rasa cam tak pernah dengar je.. Nak try search kat youtube la..=)

Clarky a.k.a Couch Potato said...

aku saang maka aku juga tapi gaduh tetap gaduh.
eh..sila la ke belog. baru update pasal isi beg tangan huhuhu
thanks

Ega-Priatma said...

bagus banget puisinya

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber