PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Monday, May 23, 2011

Tarikh Keputusan UPU Lepasan Diploma/Setaraf

Pelajar lepasan SPM 2010 yang membuat permohonan UPU dah dapat tahu keputusan masing-masing dan akan mulakan sesi pembelajaran pada Jun/Julai ini. Tapi saya yang memohon sebagai lepasan Diploma/Setaraf masih menunggu bila agaknya keputusan akan diumumkan walaupun pendaftaran lama lagi iaitu bulan September nanti.Tapi biasalah, mesti lah nervous kan nak tau permohonan ita berjaya atau tak, ataupun universiti mana yang kita dapat. Betullah 'penantian suatu penyeksaan'. Huish kena banyak bersabar. Setiap kali online saya akan buka laman web UPU. Eh ke saya yang terlepas pandang yang sebelum ni dah diumumkan bila keputusan akan keluar. Ada sesiapa yang tau tak???

Artikel Yang Berkaitan



7 comments:

Rafi Nilhan said...

err.. nk smbg dgree ke apa nih?

aku dpt poli

hafiz hafizol said...

oit.. gud luck.. kih3..

Fairosza said...

Rafi:
yup...bru nak sambung degree

HH:
tq..

Razil Tahir said...

good luck! pernah merasainya...
cuma time saye cuti kejap jer... bulan Mei dah register...
but thanks to you guys, ktorg dapat cutie paaannjjjaaaaannnngggg!! hahah
:)

GOBOK SAYA said...

mggu ke dua bln 7

Fairosza said...

Razil Tahir:
tapi bosan gak cuti panjang2 nih...huhu

Gobok Saya:
eh ye ke?lamanya..btw tq for the info

Nur Ashuha Abdul Hamid said...

esok! 15/7

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber