PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Saturday, May 28, 2011

Tiger Show di Low Yat Plaza

Ni bukti bergambar yang ada Tiger Show atau pun pertunjukan harimau di Plaza Low Yat beberapa minggu lepas. Pertunjukan ini memang dapat menarik perhatian ramai pengunjung di plaza yang terkenal dengan barangan IT tersebut. Muka pemilik gambar terpaksa di sensored untuk tujuan keselamatan. Rugi pada mereka yang tak dapat hadir kerana banyak promosi yang berlangsung termasuklah jualan di bawah harga kos kepada ahli-ahli.
Ini dia Tiger Show nya.
Saya pemalu
Harimau ni tak garang dan cute. Sama macam yang kat sebelahnya tu.
Hoho dapat tangkap walaupun besar.

Artikel Yang Berkaitan



14 comments:

Magrib said...

tuuu dia tiger beb.. Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat dan follow blog anda ye..

ini entry terbaru saya.
Statistik menunjukkan gengblogger sunyi pada jumaat malam
Gadis gila akan sebatang pisang
Laki aku suka yang berbulu

phycrewz said...

aiseh..aku igt show awek2 tadi. demm..

Fairosza said...

Magrib:
tu tiger yg jinak

phycrewz:
owh laju je ek...huhu

Pisyek said...

Aku semangat bukak nak tengok.. hahaha..

Entri terkini: Karak - Laluan puaka

Fairosza said...

Pisyek:
semangat membara..huhu

restu resort said...

jeng3..

Fairosza said...

restu resort:
rancangan jeng3 ke...huhu

Rafi Nilhan said...

mak aihh..tajuk dah tiger show..hahaha

pc fair rupanya

hafiz hafizol said...

Cehhh .. hahahha

k e y r i said...

erk, tiger tu tiger jantan ke betina? haha kang heboh org kate gay kang.. siap men peluk2 hahahahahahhahhahaaha

Fairosza said...

Rafi Nilhan:
betul la tu tiger show...huhu

Hafiz Hafizol:
cehh jugakkk...huhu

keyri:
err entah la...rimau tu pakai seluar..mesti la dia malu nak mendedahkannya...huhu

Azmie said...

tiger show katanyer..!!

Azmer Lias said...

ko keje sbagai ape kt low yat?!

Fairosza said...

Azmie:
memang la...huhuhu

Azmer:
keje buat tiger show la...hehehe...tak la, jual komputer la...=)

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber