PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Saturday, January 29, 2011

Alhamdulillah, PageRank Blog Meningkat

Bersyukur dan gembira. Mana taknya, blog ni dah semakin bertakhta di hati kekasihnya iaitu cik Google. Eh selalunya orang panggil Mr. Google, sejak bila pula tukar cik ni? Hehe

Lepas baca entri kat blog aizuddin.net, baru tahu yang PR ni dah diupdate. Dah tu terus cepat-cepat cek dekat prchecker.info padahal kat bawah blog ni dah ada button prchecker dah. Haha, tak perasan pula masa tu.




Harapnya, dengan peningkatan ni, Fairosza.net akan lebih kerap diupdate dengan penuh semangat untuk menyampaikan informasi-informasi yang terbaik untuk rakyat jelata. (ada macam wakil rakyat tak?..hehe).
Saya dah dapat satu cara nak bagi isi untuk update Fairosza.net ni. Caranya dengan menyertai kontest-kontest yang dibuat blogger lain. Tapi masalahnya Fairosza ni bukannya tak ada idea nak update, tapi malas nak update walaupun idea mencurah-curah ke ladang gandum. Jadilah kokocrunch! Terover acting pula.

Artikel Yang Berkaitan



2 comments:

Mohamad Izwan said...

PR aku kosong !.. haha.. takpe, baru 2 bulan domain ni.. hehe.. ko memang kena jaga r domain ni leklok..

Fairosza said...

Izwan:
baru dua bulan memang r google tak kenal sangat lagi..dia amek masa sket nak kenal hati budi..hehe

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber