PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Friday, February 11, 2011

Bosan Dengan Blog Sendiri

Lepas dah beberapa hari asyik buat entri pasal PMR 2010 untuk beberapa buah sekolah, tiba-tiba rasa macam bosan pula sebab tulis benda yang lebih kurang je. Walaupun info yang ditulis untuk setiap SBP tu berbeza-beza, tapi topiknya masih sama.

Sekarang macam terfikir, tak payah la buat mengenai PMR 2010 lagi. Rasanya simpan sendiri je info-info yang ada sebab agak bosan. Tapi bila fikir balik maklumat-maklumat tu kadang-kadang kat laman web rasmi sekolah tu pun tak ada, apa salahnya kongsi kat sini.
Setakat ni baru 3 sekolah yang dah dikongsi, tu pun dah bosan.

SBPI Gombak
Sekolah Tun Fatimah
SEMASHUR

    Erm tak tahu lah. Tengoklah kalau dah ada mood balik nanti baru tulis. Maklumat pasal sekolah sendiri pon tak tulis lagi. Eh tak nak lah, SMS Johor kan racist. Hehe

    Kalau yang tukang tulis pun dah bosan, apa lagi yang tukang baca ek?

    Artikel Yang Berkaitan



    4 comments:

    Solihin Zubir said...

    dah! jgn nk bosan2 sgt besday boy! heheh..
    selamat hari lahir.. :D

    Fairosza said...

    Solihin:
    sshhh..jangan bagitau orang lain..dah berusaha rahsiakan daripada kawan2..
    akhirnya berjaya rahsiakan..tp ada sorang yang wish semalam maknanya memang dia ingat kawan. =)

    btw, tq ucapan tu

    Mohamad Izwan said...

    besday rupenye.. hehe..tulis je r pasal result tu..kot2 masuk dari search engine.. SEO tu.. hehe

    Fairosza said...

    Izwan:
    haah.=)
    memang banyak jugak dpt trafik dari entri2 pasal result tu..tapi tengok la,kalau dah hilang bosan menulis tu sambung r balik.walaupun mungkin dah expired.haha

    Sekolahku

    Ko Apesal?!

    GengCyber