PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Thursday, February 24, 2011

STPM 2010: Anak Ayah Pin Dapat 4A

Semua calon yang ambil peperiksaan STPM tahun 2010 dah pun dapat keputusan masing-masing 21 Februari yang lepas. Macam mana? Seronok? Lepas ni tinggal tunggu sambung dekat universiti pula. Insyaallah nanti September Fairosza pun masuk juga walaupun tak ambil STPM. =.='

UPU pilih universiti apa? Mana lah tau universiti kita nanti sama, boleh jadi gang. Bukan takat dalam blog je, dalam universiti juga =)

Apa-apa pun, tahniah sebab mesti dah buat yang terbaik ye dok. Termasuklah juga dekat seorang calon yang merupakan anak kepada pengasas kerajaan langit tu, siapa lagi kalau bukan anak Ayah Pin (orang ganu sebuk Ayoh Peng).

Tahniah Mohd Khairul Adhar Arifin. Bukan calang-calang keputusan dia. Dia dapat A untuk subjek Pengajian Am, Seni Visual, Bahasa Melayu dengan Sastera. La budak sastera rupanya dia ni. Harap-harap kepintaran/kekreatifan Khairul Adhar ni akan menguatkan lagi imannya dan keluarganya terhadap Allah.

*Nak score 3A dalam CIE A Level pun pening tercungap-cungap. sob3...

Artikel Yang Berkaitan



6 comments:

Mohammad Aiman said...

^___^

bukankosong said...

berkat sabor sbb jd anak penjahat!!!

Fairosza said...

bukankosong aka Rashid Hasan =):
uish kejamnyer ayat..bukan anak penjahat, tapi anak orang yg belum jd baik je

bukankosong said...

ha..ha..wei...thnks add fb aku.Ko kan?

mrfathi said...

saya yg amik kemanusiaan (Ekonomi) ni pun tercungap2...Cuma Pengajian AM je ak dpt A-...yg len xmo ckp la...hehe

Fairosza said...

bukankosong:
haah.btol la tu.hehe

mrfathi:
ok la tu..ada jugak A nye..hehe
lgpon pengajian am tu pon susah pe

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber