PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Sunday, July 17, 2011

Gagal Lagi, Bangkit Lagi

Sedihnya. Rasa macam nak patah semangat. Semalam cek result UPU, tak berjaya dapat mana-mana tempat. Result exam bukan teruk sangat pon. Susah agaknya IPTA nak accept certificate A Level. Tapi, kena kuatkan diri juga. Kalau give up sekarang, usaha selama ni sia-sia je. Semalam lepas balik kerja terus isi borang rayuan. Harap-harap dapat sambung dekat mana-mana IPTA. Rasa sedih tak terhingga. Tak sangka betul.
Ya Allah, tabahkan hatiku menjalani ujianMu.

Artikel Yang Berkaitan



4 comments:

kunci locker said...

sabar bro..mesti dapat punya rayuan tu..insyaAllah..aku doakn ko..amin~~

M'Rie R'Nie said...

Biasalah tu. sesi intake Julai tuk IPTA memang susah nak lepas. x kira ar result kita bagus mana pun. Kalo intake julai x dapat. try ar intake seterusnya. Kalau ada rezeki, insyallah akan dapat sambung study gak nanti. yg penting bersabar & teruskan berusaha.

deeya said...

itu tandanya Allah da merancang yang lebih baek untuk awak .. sabar ! banyakkan berdoa . insyaAllah ade masih ade peluang .. dont give up ! =)

Fairosza said...

tq kawan2

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber