PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Thursday, July 28, 2011

Sila Buang Widget GengBlogger

Message Box yang menjengkelkan macam dalam gambar kat atas ni akan keluar jika kita membuka kebanyakan blog yang ada meletakkan widget GengBlogger dalam blog mereka termasuklah blog Fairosza.net. Jadi, Fairosza telah membuang widget tersebut dari blog ini. Laman web Gengblogger.com juga dah tak dapat diakses nampaknya. Tiada sebab untuk widget tersebut berada di sini memburukkan blog yang tak berapa nak cantik ni.
The Annoying Message Box

Jadi, blogger-blogger lain yang belum buang tu, silalah buang ye melainkan anda tak kisah benda ini menyemak di blog anda.

Artikel Yang Berkaitan



8 comments:

hafiz hafizol said...

hurmm... aku nak buang gak la..

Fairosza said...

Hafiz Hafizol:
jemput membuang...=)

Dea said...

memg xleh bukak dh eh, gb ni??

Fairosza said...

Dea:
nampaknya mcm tu la. tp tak sure plak sampai bila. dengar cite kena hack

Ikmal Zainal said...

setuju.. :)

ymanzz said...

blog tu dah kene gondam/hack oleh penguji sistem security laman sesawang malaysia yaitu gaysec.net.. mlalui info yg saya dah baca,kumpulan tersebut blum lg membebaskan data base yg dah d tawan atas alasan tertentu..

Odah + One = OdahOne said...

dah buang pun...mmg annoying benda ni...mula2 pelik gak tiap kali bukak blog kuar binatang ni...

Akhelaken said...

kena hack ke? patut la pun.. da buang da,menyemak je kan..hu3

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber