PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Friday, July 15, 2011

Hari Ini : Keputusan UPU - Happy Birthday Hafiz Hafizol

Wah nama dia lagi keluar kat blog ni. Biasala, artis, mesti menjadi sebutan sokmo. =) Ha jangan fikir yang bukan-bukan ye. Kitorang kan kawan baik, mesti lah sentiasa sokong-menyokong sesama sendiri. Huhu. Ingat lagi tak entri kontroversi ni dulu --> http://www.fairosza.net/2011/05/saya-benci-hafiz-hafizol.html

Hari ni merupakan ulang tahun kelahiran seorang blogger yang berasal dari Terengganu yang dipanggil Hafiz Hafizol ataupun nama glamernye(=P) Pjoe.
Klik gambar ni kalau nak usha blog beliau.
Lepas beliau balik kampung sewaktu cuti semester yang panjang ni, blog beliau dah lama tak diupdate dan ramai peminatnya rindu akan tulisannya yang gedik.
Apa? Gedik? Ya memang beliau seorang yang ter amat sangat gedik giler sekali (over pulak). Perkara ini diakui sendiri oleh tuan punya badan, kepala, kaki, tangan dan yang sewaktu dengannya.

Tak baik la mengutuk blogger lain. Apa la korang ni (tuju kat diri sendiri). Apa-apa pun, semoga dengan bertambahnya umur ni, harapnya iman dan amal turut bertambah maju seiring dengan peredaran zaman (apekah?).

Hari ni result UPU boleh mula dicheck. Harap-harap dapat masuk universiti pilihan hati. Kalau korang dah tau result nanti kongsi lah ye, mana la tau kita sekelas nanti =)

Artikel Yang Berkaitan



5 comments:

syazrinakuya said...

cepat chek.dah bole chek dah.haha

Fairosza said...

syazrinakuya:
ye ke dah boleh cek??

kunci locker said...

aku org 1st wish kt FB n call die...heheh

hafiz hafizol said...

kunci loker jgn nak perasan sangt.. hahha.. tens fai hehe.. terharu ada blogger wat entri sal besday aku nie.. hohoho

Fairosza said...

kunci locker:
erm...aku pulak orang 1st tulis entry dan wish kat blog n SMS die mungkin...hehe

hafiz hafizol:
sama2...=)

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber