PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Monday, April 25, 2011

Berjumpa Blogger Hafiz Hafizol dan Cahaya Cinta Illahi

Panjangnya tajuk. Tapi entri nak buat pendek je.

Tadi saya dapat berjumpa Hafiz Hafizol aka Pjoe dan Cahaya Cinta Illahi aka Cik Naz di Berjaya Times Square. Pjoe bagitahu last minute jadi susah sikit nak jumpa sebenarnya sebab tengah bekerja. Tapi dapat jumpa kejap. Kira ok la juga. Tu pun lepas dia paksa dengan pujuk rayunya. Hehe

Sebenarnya nak tulis panjang sikit lagi, tapi sekarang ni kat CC. Waktu online pun dah nak tamat.

(yang bawah ni diupdate sikit sebab malam tadi tak sempat sebab dah habis masa kat cc tu)

CCI: air yang ada biji-biji pearl dalamnya tu kat mana???? (cuba korang teka air apa?)hahaha...

Artikel Yang Berkaitan



5 comments:

CahayaCintaIlahi said...

hahaha
wakakaka adehhh
ape da.. tu la sape suh keje?
len kali cuti awai2 hehe
tkpe2 next time kalau cuti btaw ek
bole kua lagi hehe. neway..
mmg enjoy sgt smlm wlupn dapt
jmp Fai smlm huhu

P/s : hambOi pegheli nampak taw la cik tak taw cool blog tu ape.. sabo jela ;)

Rafi Nilhan said...

aie.. main tekak teki ndah gik nya..

Fairosza said...

CCI:
:)

Rafi:
ala sekali-sekala..huhu

hafiz hafizol said...

Cool blog cool blog hahahha... ( lambat plak aku komen sini muahahahaha )

Fairosza said...

HH:
blog ni memang kool pon...huhu

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber