PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Tuesday, April 5, 2011

Kuiz Menguji ke- Gay -an.

Budaya homoseksual amat bertentangan dengan nilai-nilai kemanusiaan apatah lagi nilai agama Islam. Dengan menjawab kuiz ini, kita dapat mengetahui sejauh manakah ke-Gay-an seorang lelaki. Jika yang perempuan tu berasa was-was dengan teman lelaki korang, bolehla meminta teman lelaki korang menjawab kuiz ini.
Walau
bagaimanapun, ketepatan hasil kuiz ini masih boleh dipertikaikan. Anda boleh kongsikan keputusan kuiz anda diruangan komen. =)
Sila jawab dengan jujur. Selamat menjawab.

Jadi, apa hasil kuiz anda?
Huhuhu (sekadar hiburan semata..muzik dia memang cannot go betul)

Artikel Yang Berkaitan



8 comments:

hafiz hafizol said...

haha.. cannot go betol musik dia.. seyes aku kejut hangin satu badan .. muahahaha..

Fairosza said...

HH:
kan...ada plak idea nak wat camni..huhu

Kem Modal Insan,Homestay said...

vavi!terkene!

Rafi Nilhan said...

bang bang boom punya kuiz.. hahahh

Fairosza said...

KMI,Homestay:
eii tak baik tau..huhu

Rafi:
uhuk2..sudah terkenakah?haha..apa hasil anda?=)

Strept Akiera said...

perhh.. ni nak kenekan org name nyer. hahaha..

Fairosza said...

Strept Akira:
uhuk2..ada orang terkono..huhu

Mr.Kerro said...

hahah terkena akU!..oh tidak! :P

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber