PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Thursday, December 10, 2009

Level 1 Cabaran Master KAMIBLOGGER

After reading this post, please leave a comment. Thank you.

Assalamualaikum.

I need your comment

Ada satu contest untuk blogger2 ni, namanya Level Master. It is organised by FCUcommunity.
Sekarang dah start level 1.


For this level, the participants have to write an article about this challenge. It should has a link to here.
Kadang-kadang rasa macam, should I join all these things? Or should I layan apekebende segala ni semua?
Apa master-master ni. I am blogging just to write (tak tau la kenapa buat blog..haha). Dah la pelawat pun entah ada entah tak. Later, participants have to promote a product la pulak. Waduh,waduh, apa apaan sich.
Tapi, fikir punya fikir, tulis je la macam konon-kononnya this is just another entry for fairosza.net (memang pon).

Here I am. I have completed the first level(just a short one). Don't hesitate to leave comment ok(cliche..haha)

Artikel Yang Berkaitan



22 comments:

mbahsahid said...

I need toooooooooooooooo..

u coment.. yen ra glem karepmu... :)

Fairosza said...

tma kasih ya mbah.. moga sukses kuliahmu =)

Tips make money online said...

World of the Internet not only offers the latest news and information, but also offers financial benefits for those who know how to use this medium to make money. How and how much profit can be achieved through this medium? Find out more ....!

Fairosza said...

make money on9? good info!

captain said...

wow nice info,tp apa syarat nya n penilaian nya gmana tuh??

Fairosza said...

thanx captain..
sy ngak sure syarat2 nya tp kalo x silap utk blogger2 malaysia aja.
dan cara nilainya berdasarkan berapa banyak komen daripada visitor utk artikel ni.kerana itu saya butuh kan komen2 semua.
wah sume yg kasi komen setakat ni sobat2 blogger dpd seberang,walaupon kita xpernah jumpe..sporting giler..
bile la kawan2 dari msia ni nk komen

ps:nk kene improvekan cara ngomong yg betul ni..haha

syafiq said...

apekebendenyerniweh?

poterpoenya said...

hi sobat singgah ni berkunjung

Sharing Internet said...

thanks sob info sangat menarik comment balik

Fairosza said...

syafiq: ni pertandingan la.ntah la.aku sesaje je join..anyway,thanx sbb komen

poterpoenya: trima kasih ya..selamet kunjungan..rajin2 mampir la lagi

sharing internet: ya blog kamu juga ngak kurang hebatnya..

kang fatur said...

waaaaah info yang menarik sob, makasi yaa????

MOCHAMMAD FATHONNY LESSY said...

numpang .... hhe :p

Fairosza said...

iya sama2 kang fatur..
fathonny,numpang selalu juga ngak apa2.

terharu,terkesima dan pelik pun ada juga sbb tulis macam ni pun org ucap terima kasih..xpe la yg penting orang komen..come lg komen..1komen=1markah..hehe

nurulainzakaria said...

ouhh patot lah serbu fb ak pagi2, ade udang di sebalik piza rupenyaaa
hahaha
neway fai, blanje aku!

a P p L e said...

ak mngsa keadaan
pg2 fb kene serang
btl ckp nurulainzakaria
ade udang di sebalik piza rupenyaaa
isy3

Fairosza said...

eh2..mne de korg ni..cheese disebalik pizza ade la..haha
ape2 pon,korang memang best..
tq

Ega Priatma (New Folder) said...

bagus jg infonya

Fairosza said...

ma kasih adik ega..mampir lg ya

goceng said...

good luck...

Anonymous said...

ANONYMOUS XPE AN COMMENT?

Fairosza said...

anonymous mmg xpe..boleh je komen..cme utk contest ni dia xkira markah.tp xkisah la sbb markah utk artikel ni dh dikira dah pon..
tp lain kali tinggalkan la link blog ya,nt bolehla sy lawat balik.. =)

dedesaputra07 said...

Good luck bro..
smoga menang..

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber