PORTAL APIS

apisbp.net
Website Mesti Lawat

Saturday, December 26, 2009

Siri Cerita Pasal Fairosza: 1-Asyraf Shahiful

Alhamdulillah, dah habis contest Cabaran Master KAMIBLOGGER. Not bad juga la result. Tak sangka boleh dapat support daripada blogger-blogger lain. Actually, I've planned to write about the contest after it has ended, but then I feel like no idea. So, I decided to ask my friends to write what they think about me. The first lucky person is Asyraf aka Apple.
This is what he thinks about me. Tak ada sensored-sensored punya.

fairosza?! erm, dia ni aku knl mula2 skali kt friendster, aftr SPM. kitorg trjmpa pun sbb msng2 dpt KYUEM. pas2 kt KYUEM, try la nk cri mamt ni...ssh btl la nk cri dia ni...last2 jmpa gak...rupa2nya 1 house(garnet) ngn aku.n he is my petsib..dia schlr felda n ex sms johor. pndi menari, tp x sure tahap kegempakan dia...bdk ni, nak kata baik, baik gak la...tp, annoying gak kadang2..rasenya cam nak bagi je sebiji...hari 2 ade skali bergaduh ngan dia, n rasa nak tumbuk je...nsb baik time 2 bulan puasa n dlm kls..klu x..huh..kitorg sama kelas 4 IELTS n general study...his best friend is Pok Yus..'kwn rapat' gle ooo, n both come from johor...hahahaha....kitorg sama cg for DOE > mr. Boler.. g trial expedition saing...suka wat2 merajuk n boleh dikatakn minat politik gak la...dia merupakan manusia yg menubuhkn mochi frenz club..aku x tau ats dsr apa si fairosza ni tubuhkan club trsbt..lantakla,aslkn beliau bhgia...boleh dikatakn islamic gak....bila xde intrnt kt chalet, dia akn cl aku n ckp nk tmpng aprtmnt utk surf intrnt....sport?!swimming kot, coz hr 2 kt pool ade si fairosza ni, game lain x sure,tnyela dia sndri eh...in a nutshell, si fairosza ni booolehla dikatakan seorang yang baik gak...2jekot rasenye...skian trima ksh

p/s : utk pengetahuan pembaca, fairosza yg srh tulis ni...skian, harap maklum

Artikel Yang Berkaitan



3 comments:

Aldien Blog said...

fai km bkin club apaan ? kayaknya cool tu club

Fairosza said...

aldien:hehe..club utk temen ku..dia semangat banget deh di kolejku..

apple si penulis:ceh,amek kesempatan kutuk aku..seb baik sket jer..

Aldien Blog said...

owh!!!

Sekolahku

Ko Apesal?!

GengCyber